Friday, March 23, 2007

draft skiccek

Nem vagyok a szavak embere, de azért leírom mit is szeretnék, mert már megkaptam kritikának, hogy mindig túl keveset mondok, mert feltételezem, úgyis mindenki megérti :)

Szóval a helyszínen, amit már remélem ismertek, sok minden hiányzik. De talán a legfőbb hiány az én szememben egyfajta minőség hiánya. Amikor kimegyek, nem tudom felelőtlenül jólérezni magam a Fertőn (értsd most ezalatt a helyszínemet), mert valami olyat érzek, hogy fenébe, mért nem veszi senki észre hogy minden amit évek alatt hozzátettünk a környezethez, csak rontott rajta, és nem javított!

Sokan járnak ki a Fertőre minden évszakban, soksok korosztály. Van aki sétál csak egyet a mólón és a cölöpházak között és konstatálja, hogy igen, megint fúj a szél...Van aki vasárnap kijön a gyerekével kutyátsétáltatni, a jó levegőre... Van aki turistabusszal érkezik és megnézi, mi is az a Fertő... Van aki korizni jön, mert végre, befagyott a Fertő!!! Van aki lehűteni jön magát a felforrósodott panellakásból, lángost enni a haverokkal, na meg csobbani egyet... Van aki szörfözni meló után, mert megint fantasztikus szél van! Van aki nyugodalmas horgászásért jön, és van aki egy jót vitorlázni... A Fertő tó nincs messze Soprontól, akár bicajjal se.

Folyt köv....

2 comments:

Balokány said...

helló művésznő, kérnénk szépen magyarázatot, mi micsoda merre meddig. egyébiránt nagyon ígéretes :)

Balokány said...

jajdejó, lélekben már én is ott sétálgatok!