Saturday, June 6, 2009

Az egész heti jóidőt egy 12 fokos, esős hétvége követte, így a tervezett Dél-Wales-i kempingezés elhalasztódott. Ennek ellenére a hét és a hétvége meglehetősen szociálisra sikerült: hétfő este egy kedves ismerősünk látogatott meg minket, akit már 2 éve nem láttam. Megmutattuk neki a héz körüli több száz éves kocsmákat, és a szomszéd utcában található Wapping Project nevű galériát-éttermet, ahol is Guy Bordin kiállítás volt. Elég érdekes volt a régi hidraulikus erőműben éjjel 12körül kiállítást nézni... Mi tagadás, a képek nagyon franciák és nagyon szexik.
Csütörtökön kedvenc táncszínházamba, a Sadler's Wellsbe mentünk. Innen mindig megújulva jövök ki, ez most is így történt a Wayne McGregor rendezte, és a Random Dance társulat által eltáncolt Entity előadás eredményeként. Már nagyon várom, hogy jövő héten a video is meglegyen az előadásról. Ezt követően ünnepelni mentünk egy holland-fehérorosz házasságot, no és a lengyel felszabadulás napját. Egy nagyon szép Temze parti bárban volt az ünneplés, ahol is a jóminőségű, alkohol tartalmú italokat az ünnepeltek fizették :))
És a péntek már csak hab volt a tortán, amikor is kedvenc barátainkhoz, egy holland-francia párhoz mentünk egy sebtébe megbeszélt esti találkozóra. A pár francia tagja olyan kulináris remeket ütött össze, hogy le se tagadhatná, hogy a családjában szakács is van, naná, hogy francia. És aztán éjjel egyig úgy ottragadtunk, hog észre se vettük, higy menni kellene... Néha nem rossz kinézni a gép mögül :) Még szerencse, hogy jövő hétre is foglaltam táncelőadás-jegyeket...

No comments: