Monday, September 14, 2009

Ingatlan hirdetés - bestof

"Sopron dinamikusan fejlődő környezetében kínálunk egy 2002-ben épült nettó 26 m²-es garzonlakást közös tárolóval, 2 db autóbeállóval."

"1920-ban épült, kastély jellegű, 3 szoba+ konyha étkező, 3 szintes családi ház jellegű ikerház eladó. A telek területe 304 nm.
A pinceszint 70 m2-es. Itt található a befejezésre szoruló borozó, mosókonyha és kamra."

"Generációk figyelem!
Eladó Sopronban, a Kuruc domb új építésû, kertvárosi övezetében, egy 1999-ben épült, három lakásos ház, a pince szinten kialakított irodával és két garázsállással. (bérlõvel együtt is)"

"Sopronban, a Jerevánon kínáljuk nektek ezt 4. emeleti, 55 térmértékű panellakást, ami már csak azért is jó, mert segíti megőrizni a fiatalos kondíciót. 2 szoba hallos, még a panel-program előtt áll, itt kielégíthetitek a felújításra való hajlamaitokat. Nagyszerű helyen van az épület, hátul lehet árnyékos helyen parkolni, előtte pedig közvetlenül buszmegálló. Bank, üzletek, játszótér, minden a közelben van. Villámáras ingatlan, ami azt jelenti, hogy azé lesz, aki először lecsap rá, itt nincs idő szöszmötölni."

"Sopronban a Baross úton, nyugodt, csendes környezetben ajánljuk figyelmébe ezt a földszinti, 51 m2-es, erkélyes lakást. 2 tágas szoba áll a rendelkezésére, hogy a családot kényelmesen elhelyezhesse."

No comments: