Sunday, January 26, 2014

Januari hetvege

Szerencsere penteken otthon tudtam maradni. Mirmo keresere elzarandokoltunk kedvenc, Tower melletti templomunkba, hogy megnezzuk, megvan-e meg a Betlehem. Szerencsere meg nem tettek el, ugyhogy ujra megcsodaltuk, gyertyaztunk egyet, beszelgettunk, aztan a kis kavezoban megebedeltunk. Jo nagy seta am az ilyen, jo 3 oraig tart, es Mirmo mar siman vegigsetalja. Zeno a templomba szokott szaladgalni, meg a kavezoban.
A deli piheno egy kisebb meglepetessel vegzodott: Mirmo alaposan szetkente magan a kakit, de jutott belole az agyra, no meg a falra is. A rejtely, hogy miert kovette ezt el, penteken nem oldodott meg, de egy kisebb  nyomozobizottsag raallt az ugyre. 

Szombaton fantasztikus, tavaszi ido volt. Elvonatoztunk a Docklands-ba, es libegoztunk egyet az olimpiara elkeszitett libegovel, ami atvisz a Temze felett. Mindenkinek nagyon nagy elmeny volt.

Szombat delutan megismetlodott a csaladban csak Kakas Rejtelykent emlegetett esemeny. A nyomozobrigad elkezdte a tenyfeltarast. Kaka az agy tobb reszen, pelenkaba utolag beleteve, sot, a vegen a nagy resze a dolognak meglelve az agy alatt... Igazabol Mirmo volt a legjobban elkeseredve. Nagy nehezen kideritettuk, mi tortenetett. Es meg nehezebben, de sikerult kialakitani egy egyezmenyes jelet, hogyan jelezze, ha kakilnia kell: "dubog" a labaval.

Vasarnap egesz nap esett az eso, igyhat visszamentunk a szombati helyunkre, es megneztuk a The Christal nevu kiallitast. A magunk modjan elveztuk, Mirmo csak repuloternek titulalta a helyet, amiben nagy igazsag volt.

No comments: