Sunday, February 9, 2014

Greenwich

A hetvege vegere ujra jol belejottunk a pihenesbe. Mostanaban a hetek eleg hosszuak, de a hetvegek mindig erdekesek.

Szombaton az akvariumba mentunk el rajakat, bohochalakat es csikohalakat nezni. Szombat delelott mindenki eleg faradt szokott lenni, igy mihelyst megerkeztunk, egy jo ebeddel kedtuk a latogatast. Teli pocival mindenki szivesebben gyonyorkodik a tenger elovilagaban, mint mikor ehesen mindenrol csak a rantott hal jut eszebe.

Vasarnap Greenwich-be vonatoztunk, ahol annyi minden van mindig. A hajos muzeumba igyekeztunk, de utkozben bementunk a helyi kis kapolnaba es a Painted Hall nevu gyonyoru terembe. A Mirmonak hatalmas elmeny volt az utobbi. Eppen restauralasra gyujtenek, es gyonyoru kis kituzoket lehetett venni adomany fejeben. Mirmo valasztott maganak egy kis kerubot, amirol allitotta, hogy az a kicsi Jezuska, es Zenonak valasztott egy oroszlanosat. Mikor Zeno felebredt a babakocsis szendergesebol, meg is kapta Mirmotol a kis ajandekot. A hajos muzeumban nagyot hancurozott a ket kis pupak a gyerekjatszo reszen.

Mirmo most nagyon odavan a penzermekert. Viktorral tanulmanyoztak a 10 p-s ermet, amin oroszlan van. Miutan kielemeztek az oroszlant, odafordult Zenohoz, es angolul okositotta: "Look Zeno, that's ten p, and there is a lion!" 

1 comment:

binzi51 said...

Köszi szépen a beszámolót! Mindig olyan jó programokat találtok ki!