Sunday, February 2, 2014

Gyonyoru idovel orvendeztetett meg minket a hetvege. Mivel most irmo volt kicsit betaknyosodva, igy csak felgozzel ment a buli, de igy se volt rossz. A januar a munka vilagaban is eleg hajtos, ugyhogy jol esett a nagyobbaknak is a pihenosebbre vett vasarnap.

Szombaton elmentunk az allatkertbe flamingot nezni. Tulajdonkeppen az allatkertes konyvunk adta az otletet, amit mindenki megdobbenesere Zeno vagy 20 percig egyfolytaban hallgatott. Ebbe gyonyoru flamingok vannak, igy jott az otlet, hogy akkor irany az allatkert. Aztan amikor mar ott vagyunk, olyan sok erdekes dolgot latunk, hogy egesz heten arrol beszelunk. Most a mamajukon csimpaszkodo apro majmok voltak a nagy kedvencek, meg a bagoly, aki a gonodoja vallarol figyelte a Mirmot, es a fenykepezo 'szemetol' teljesen megijedt. Sose jarjuk vegig az egesz allatkertet, csak kivalasztunk nehany allatkat, akit meg szeretnenk figyelni, es azokra koncentralunk. Aztan ami meg utbaesik, es erdekes, annal meg elidozunk.
 
Vasarnapra ugyan nem ezt terveztuk, de Mirmo annyira kerte, hogy vegul bevettuk programnak: elmentunk a Toweres kapolnankba megnezni a betlehemet. Szerencsere meg megvolt, ugyhogy lefotoztuk, mondvan, ki tudja, mikor pakoljak ossze es rakjak el egy evre...

A szombatba meg egy hajvagas is belefert nekem. Mikor vacsoranal a Mirmo meglatott, annyit mondott: 'Most nem log a szemedbe, anya. Jo lett. A hatulja is!' :)

Es sajnos a hetvege ennyi volt. Gyorsan eltelt. Aminek orulunk, hogy Zeno lenyugodott az elmult par hetben, es mar lehet neki meselni kicsit, meg konyvet nezegetni. Mirmo meg mar jo sok Kalakas karacsonyi dalt tud kivulrol, hiszen nalunk minden hetvegen karacsony van egy ideje.


1 comment:

binzi51 said...

Köszönjük a heti beszámolót, nagyon élvezzük! Különösen nagy élmény a sok fotó az apróságokról.