Sunday, March 30, 2014

Mivel vasarnapra mar inkabb emberek voltunk, mint zombik, felkerekedtunk, es meglatogattuk a vadasparkot. Eleinte a roka es a golya miatt mentunk, aztan persze mindig mas jon ossze, mint amit tervezunk. A kicsik az Olgimama gyonyoru uj pulovereiben csillogtak, koszonjuk szepen!

A golyak nagy kedvencek voltak, Mirmo pedig bontogatta a szarnyait, mint professzionalis Zeno szelidito. Terelgette a kicsit, aztan persze Zenci elfutott a masik iranyba. Mirmo Zeno elott vitte a kekszet, es kozben kiabalta, hogy 'Zeno, csali!' A jatszoteren is megszallta a szentlelek, kulonosen, mikor egy masik kisfiu jatszott a Zenoval. Fennhangon mondogatta, hogy 'My Zeno, my little brother! Go away!' Amikor pedig arra kerult a sor, hogy a kisfiu meghintaztatta a kicsi Zenot, no, hat majdnem hisztizni kezdett.

A mai nap meglepetese a ket hiuz volt, akik ebren is voltak, sot meg nyavogtak is. A gondozojuk is felbukkant, es megetette oket egerrel. A Mirmo mondta, hogy mivel o is macska, ma vacsorara sult egeret ker. A hiuzokat eppen vissza igyekeznek telepiteni Skociaba, errol meselt a gondozojuk.

A mehecskeket is meglatogattuk, mert multkor megvettuk a mezuket. Ezzel eszi Mirmo es Zeno azota is a reggeli muzlit, es imadjak. Nagy szerencsenkre eppen a meheszek gondoztak a mehkaptarakat, kibontottak oket sorra, es megneztek, van-e mez. A kicsik nagyon elveztek a dolgot, kifele menet megint velunk jott egy uveg mez. 
No comments: