Friday, May 16, 2014

Automentes hetvegeHihetetlen, de megis igaz: neha itt is sut a nap! Ki is hasznaltuk! Bar nagyobb kirandulast terveztunk, sajnos leromlott a jo kis oreg (rendor)autonk. Oreg baratunk a runel alagut kozepen mondta be az unalmast, epp miutan levizsgaztattuk es  kifizettuk a biztositast.
Ennek tudataban a hetveget a kozeli allatfarmon toltottuk. A hatalmas meglepetes az volt, hogy a kis gyujtogeto Mirmonk, aki mindenkitol elkeri a fempenzeket, az osszes osszegyujtott penzet nem masra, mint rofi-eledelre (zabra) koltotte. Pedig o nagyon szereti a penzeit! Miutan vagy negyszer ment vissza zabot venni, mondta, hogy elfogyott a penze, de adjak meg neki, mert szegeny kis rofik meg mindig ehesek...
Nemcsak a rofiket etette meg, de a csacsit es a vadaszgorenyt is megsimogatta(!!!), sot a kis bocit o is megetette a tenyerebol (mert hat az egyik kedvenc dalunk is arrol szol, hogy az ozike "rajar gazdaja tenyerere". ) Ez Mirmonal hatalmas elorelepes, mert nem olyan regen meg a mokustol is bepanikolt.

Az utcankban megszuletett az 5 kiskacsa es az 5 kishattyu, ugyhogy mindenki nagyon orul, latogatjak oket az emberek, koztuk mi is.

Az utolso kepeken Mirmo eteti Zenot maradek virslivel a parkban.

No comments: